top of page

VERZENDEN

Wij versturen onze producten binnen Nederland en naar België. Bestellingen worden binnen twee werkdagen verzonden via PostNL. Afhankelijk van de drukte mag je de bestelde artikelen na verzending binnen 1 à 2 werkdagen (Nederland) na verzending bij je thuis verwachten.

 

Bestellingen met pre-order artikelen worden pas verzonden wanneer alle artikelen van de bestelling op voorraad zijn.

 

Afleveradres

Het is belangrijk dat je het correcte en volledige afleveradres opgeeft bij jouw bestelling. Wanneer een adres niet correct of onvolledig is, kan het pakket niet bezorgd worden. De kosten voor het opnieuw verzenden van de bestelling naar het juiste adres worden in dat geval opnieuw doorberekend.

 

Verzendkosten

Je bestelling wordt met zorg ingepakt en verstuurd in een stevige verpakking. We vragen een bijdrage in de verzendkosten voor bestellingen onder €75:

  • Brievenbuspakketje tot 2 kg: €5

  • Pakketpost: €7

  • Gratis verzending bij bestellingen van €75 en hoger.

 

Wanneer we de bestelling als brievenbuspakket of pakketpost verzenden, ontvang je van ons een track & trace nummer, waarmee je je pakket kunt volgen.

RETOURNEREN

Artikelen mogen binnen 14 dagen zonder opgave van reden geretourneerd worden. 

 

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je rechtstreeks contact met ons op te nemen via klantenservice@papiermonsters.nl (graag het ordernummer vermelden). U ontvangt van ons vervolgens duidelijke instructies betreffende de retourzending.

 

Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding per e-mail vooraf, of waarbij de retourtermijn van 14 dagen is verstreken, worden niet in behandeling genomen. 

 

De retourzending dient vergezeld te zijn van de originele factuur of pakbon en deugdelijk verpakt te zijn. Verzending is voor eigen rekening en risico.

 

Wij zullen het orderbedrag terugstorten, mits de artikelen in goede orde retour ontvangen zijn.

bottom of page