top of page
IMG_4206.jpg

"Wanneer je een opdracht bij mij neerlegt, dan kun je er zeker van zijn dat ik er mijn tanden in zet!"

Kim van Bemmel, grafisch ontwerper

WELKOM OP MIJN WEBSITE!

Graag stel ik me aan je voor.

 

Ik ben Kim van Bemmel. Grafisch ontwerper en oprichter van Papiermonsters.

Ik ben afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie (WDKA) in 1998 .

Less is more

Na een aantal jaren in dienst bij een weekblad (Elsevier), een reclamebureau en een ontwerpstudio, werk ik sinds 2006 als zelfstandig ondernemer. In 2009 ontstond de naam Papiermonsters. Een naam die goed past bij wie ik ben en hoe ik het leven graag zie: licht, luchtig en humorvol. De quote die mij het beste past in ontwerpen is less is more. Omdat eenvoud en terughoudendheid vaak een krachtiger impact hebben, dan overmatige versieringen of complexiteit.

Ik bied mijn grafische expertise aan voor het werken in opdracht. Logo's, posters, brochures, flyers, verpakkingen, uitnodigingen, boekomslagen, illustraties bij artikelen. Alles wat gedrukt, bedrukt of digitaal geplaatst kan worden ligt binnen de mogelijkheden voor een samenwerking of opdracht.

Hulp is onderweg

In 2023 heb ik – vanuit de behoefte aan het verschaffen van rust en overzicht in het schoolwerk en het brein van mijn zoon (toen brugklasser) – een weekplanner ontwikkeld. Na maanden van aanpassen en verbeteren, ontstond het idee om deze ook beschikbaar te maken voor andere kinderen. Om ook hen meer rust en overzicht te laten ervaren. Inmiddels zijn er plan-producten bijgekomen, en sta ik er voor open om aanvragen voor nieuwe producten te ontwerpen en toe te voegen aan het assortiment. Hulp is onderweg is een passende slogan voor deze nieuwe tak van Papiermonsters. 

Naast bovenstaande ontwerp ik graag wat mij gelukkig maakt. Papierwaren, textiel en hout zijn mijn drie liefdes. Tevens vind ik het leuk om te spelen met taal, voorbeelden hiervan vind je vaak terug in mijn posters, kaarten, op onderzetters, tassen  en kleding. Kijk maar eens in de webshop.

Kan ik je helpen?

Heb je hulp nodig bij een project? Heb je een nieuw logo nodig of heb je producten die een verpakking verdienen? Neem gerust contact met me op. Dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

Ik ben aangesloten bij Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers (BNO)

lidBNO_zwart.jpg
"Ik ben zeer tevreden over mijn samenwerking met Kim. Zij weet mijn ideeën over vormgeving te vertalen in resultaten waar ik erg tevreden over ben. En bijna altijd weet ze door haar eigen inbreng precies dat extra te creëren waardoor het eindresultaat er naar mijn idee uit springt."
Drs. E.P.B Plinck,
Haarkliniek
"Je hebt jezelf weer overtroffen, wat een prachtige uitnodiging.
Heel blij mee! En we hebben van de genodigden alleen maar positieve reacties binnen! Dank je wel voor jouw creativiteit en inzet!"
Mariska Bianchi,
U-Boss Uitzendbureau
"Gelukkig kwam ik bij
Kim terecht! Voor mijn bedrijf zocht ik namelijk iemand die mijn logo’s en huisstijl kon maken.

Dat heeft Kim op een snelle, professionele en mooie manier gedaan! Ze wilde graag begrijpen wat ik wilde uitstralen met mijn bedrijf en wist dat goed te vertalen, 
Daarnaast is Kim ook gewoon een ontzettend leuk en fijn mens. Dat is ook een grote component in mijn waardering voor haar werk"
Marije Boot
Boost by Boot
"Ik ben heel blij met de boekcover die Kim ontworpen heeft, ook al is dat een beetje raar want ik sta er zelf op. Maar het gaat niet om de foto, het is de combinatie van vorm en kleur, ook van de achterflap,  die ik echt bijzonder vind. Want die kleuren had ik zelf nooit uitgekozen. Daarom ben ik blij dat ik Kim gevraagd heb die cover te ontwerpen. Aan het ontwerp ging ook goed overleg en research vooraf, zodat het doel dat ik ermee had (opvallen op Amazon) ook nog helemaal bereikt is."
Elisbeth Griffioen
De Videovakvrouw
"Kim heeft het logo en de huisstijl voor mijn bedrijf gemaakt. Ik ben heel blij met het resultaat en met de manier waarop dat tot stand is gekomen. Kim gaf me veel inspraak en reageerde snel op mijn vragen en voorstellen. Daarbij bleef ze steeds haar professionele mening en advies geven. Ik heb nu een logo dat echt míjn logo is en waar ik heel veel positieve reacties op krijg. Echt een aanrader dus."
Sonia Angulo, 
Sonia Angulo Couture

KOM IN CONTACT

Dank voor je vraag, ik beantwoord je zo snel mogelijk.

bottom of page